dimarts, 21 de juny de 2011

QUÈ ÉS EL “RESCUE REMEDY” O REMEI RESCAT?


El Rescue remedy és probablement una de les flors més conegudes de Dr. Bach, però de fet en són 5 flors destinades a tractar els efectes immediats d'un moment de crisi inesperat o situacions d'emergència.

 
La convinació d'aquestes 5 flors ens ajudarà MOLT en cas de rebre una mala notícia, per problemes familiars, la pèrdua d'algú estimat, si tenim por o estem aterrats davant de situacions com poden ser el tenir un examen, volar en avió, si estem confusos, davant d'esdeveniments importants per nosaltres com tenir una reunió o una entrevista, si hem de pujar a un escenari o donar un discurs, abans d'anar al metge...ens pot ajudar en molts casos de situacions quotidianes en les que en principi no caldria una terapia completa, però sí que ens cal per enfrontar-nos a una situació amb una ment més tranquila, reduint les pors i calmant els nervis.

El Rescue Remedy està composat per aquestes 5 flors:
Star of Bethelehem
Rock Rose
Impatiens
Clematis
Cherry Plum

    Les flors de Bach son suaus i completament segures, així que les podem donar conjuntament amb medicaments, aliments i productes homeopàtics, a qualsevol edat, des de nounats a gent gran, i també donen molt bons resultats en animals i plantes.

    En el cas del Rescue Remedy les podem prendre en forma de gotes, 4 gotes directes a la boca sota la llengua tantes vegades com vulguem, fins que ens trobem millor, o bé posar 4 gotes en una ampolleta o got d'aigua i anar fent sorbets. També existeix el format en spray, llavors 2 pulveritzacions cada vegada son suficients directament a la boca.

    Us convido a provar aquest fantàstic remei en aquells moments que ens pertorba un situació que fins i tot ens pot deixar fora de joc.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada